A sütőt előmelegítjük 170 fokra. A fehér csokoládét finomra reszeljük. A vajat és a cukrot kézi mixer habverőjével krémesre keverjük. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat, majd a matcha teával és a sütőporral elvegyített lisztet. Végül lazán beleforgatjuk a reszelt csokoládét.
Egy kisebb sütőformát - akár egy őzgerincformát - kikenünk vajjal. Beletöltjük a tésztát, elsimítjuk, majd az előmelegített sütőben sütjük kb. 40 percig, amíg a teteje kissé megbarnul. Tűpróba után kiborítjuk a formából, és rácson hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.