Elkészítés: Egy fazékban a zsíron megsütöm a szalonnát, félreteszem. A hagymát aprítom, a húst kockára vágom.
Elkészítem a gombócokat a darált húsból, a rizsből és a tojásból, fűszerezem.
A fazékba rakok 1 sor káposztát, majd darabolt hagymát, erre húst, majd megint káposztát, erre jönnek a gombócok, a felszeletelt kolbász. Rétegenként fűszerezem. Szórok rá egy kevés lisztet, majd zárom káposztával. A tetejét megszórom paprikával, öntök rá annyi vizet, hogy ellepje. Lassú tűzön megfőzöm.
Amikor megfőtt, öntök bele fehérbort és keverek bele tejfölt, összeforralom.
Tálaláskor kanalazok még rá tejfölt, teszek rá sült szalonnát, kenyérrel kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.