- A zöldségeket pároljuk meg olivaolaj és vaj keverékén, amíg kissé összeesnek, de még nem teljesen puhák. Öntsük alá a fehérbort és várjuk meg míg elpárolog (ez kb. 2 perc).
- Ezután öntsük hozzá a tejszínt és a zöldfűszereket. 5 percet kevergessük a tűzön és utána zárjuk el. Ha sűrűbb öntetet szeretnénk, akkor ezen a ponton üssünk bele két egész tojást, és habverővel keverjük el a forró szószban.
- Öntsük az egészet egy közepes tepsibe. A halat sózzuk, borsozzuk, chilizzük, és ráhelyezzük a zöldségágyra. Süssük 200 fokon, 15 percet. Ezután fordítsuk meg a halakat és süssük addig, amíg kissé megpirul a teteje.
Sültkrumplival a legfinomabb, de rizzsel is tálalhatjuk. Fogyasztás előtt a halra csöpögtessük rá a citromlevet.