A hagymákat és a petrezselymet aprítom, a cukkinit karikára vágom. A krumplit megpucolom, kockázom, a sajtot lereszelem.
Egy edényben kevés olajon megdinsztelem a hagymát, beleteszem a krumplit, feleresztem vízzel, belemorzsolom a leveskockát, és elkezdem főzni, kis idő elteltével beleteszem a cukkinit, majd a spárgát. Sózom, borsozom, szórok bele szerecsendiót.
10 perc elteltével jöhet a petrezselyem. Amikor megfőtt minden, kiveszem a zöld spárgát, a csúcsokat levágom, a többi megy vissza.
A levest beleöntöm egy magas keverőedénybe, öntök hozzá tejet, bort, egy kevés lisztet, botmixerrel összekeverem.
Tálaláskor beleteszem a csúcsokat, kanalazok rá tejfölt, s meghintem a reszelt sajttal, s szórok rá curryt
Aki tartalmasabb ételt akar, tehet bele pirított kenyérkockákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.