Elkészítés: A meggybefőttből 9 szép szemet félreteszünk, a maradékot pedig kettévesszük. A porcukrot a tojássárgájával és a forró vízzel jó habosra keverjük. Hozzászitáljuk a lisztes-kakaós-sütőporos keveréket, és azzal is összekeverjük. Pici sóval kemény habbá verjük a fehérjéket, és óvatosan belekeverjük a lisztes masszába. Sütőpapírozott 26 cm-es tortaformában kisütjük. 3 lapra szeleteljük. A tejszínből kemény habot verünk.
Az első lapot megkenjük meggylekvárral, majd tejszínnel, erre megyszemek kerülnek. Ezután következik a második lap, majd újra lekvár, tejszín és meggyszemek. Végül ráhelyezzük a harmadik lapot, a tetejét és az oldalát a maradék tejszínnel bevonjuk, a félretett meggyszemekkel és csokireszelékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.