Egy nagy lábasban sós vizet forralunk. Beletesszük a tésztát, és 8−10 percig főzzük, amíg éppen csak megpuhul (al dente). Leszűrjük.
Közben egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat. Beletesszük a fokhagymát és aranysárgára pirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott chilit. Sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a rákokat, és kb. 2 percig pirítjuk, amíg rózsaszínűek lesznek.
A tésztát előmelegített tálalóedénybe tesszük, gondosan összekeverjük a rákokkal és a félbe vagy negyedekre vágott koktélparadicsommal, megszórjuk petrezselyemmel és kaporral. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.