A tőkehalat 10 cm hosszú, közepes vastagságú darabokra vágjuk.
Egy tálban elkeverjük a világos sört és a tojást, hozzáadjuk a finomlisztet, a sót és a porcukrot, majd simára keverjük. A halat megszórjuk a halfűszerkeverékkel, és a sörös masszába mártjuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a halszeleteket piros ropogósra sütjük benne. Ha kész, szalvétával kibélelt tálra szedjük.
A megtisztított burgonyát hasábokra vágjuk, majd forró olajon pirosra sütjük. Ha megsült, papírszalvétával felitatjuk róla az olajat, és megsózzuk.
A halrudakat és a hasábburgonyát papírba vagy tányérra tesszük és még melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.