A sütőt előmelegítjük 200 fokra, és 2 db tepsit kibélelünk sütőpapírral. A halszeleteket szárazra töröljük egy papírtörlővel, majd enyhén besózzuk őket. Egy villa segítségével egyenként beleforgatjuk őket a lisztbe, majd felvert a tojásba, végül a zsemlemorzsába.
Egy tányért vékonyan kiolajozunk, majd beleforgatjuk a már panírozott halszeleteket (minden szelet előtt újra kiolajozzuk a tányért), és befektetjük őket a tepsibe.
A forró sütőbe tesszük a tepsit, 10 percig sütjük, majd óvatosanmegfordítjuk a halszeleteket, és a másik oldalukat is 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.