A gyümölcsöt az eritrittel és egy fél deci vízzel összefőzzük, és leszűrjük.
A tészta hozzávalóit egy konyhai robotgép keverőtáljába öntjük, összedolgozzuk, majd egy lisztezett deszkán átgyúrva, félcentisre, téglalap alakúra nyújtjuk.
A tésztából vágjunk kisebb téglalapokat vágunk, ezekre halmozzunk a töltelékből, majd ráhajtjuk a tészta egyik felét a másikra, majd egy villával összenyomkodjuk a széleket, hogy a töltelék sütés közben ne folyjon ki. Sütőpapírral bélelt a tepsibe rakjuk őket, megkenjük a felvert tojással, majd 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 20-25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.