A megmosott, nagyobb rózsáira szedett karfiolt lobogó, sós vízben roppanósra főzzük.
Közben egy nagy serpenyőben felhevítünk 1 ek olajat, és megpároljuk rajta a megtisztított, átnyomott fokhagymát. Beleforgatjuk a zsemlemorzsát, majd egy kevés sóval, a morzsolt majoránnával és kakukkfűvel, a felaprított bazsalikommal, továbbá némi borssal ízesítjük. Hozzáöntjük a maradék olajat, és közepes lángon, kevergetve addig sütjük a morzsát, amíg aranybarna nem lesz.
Szűrőlapáttal kiszedjük a karfiolrózsákat a főzővízből, és azonnal a zöldfűszeres morzsába forgatjuk őket. Bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.