A halfiléket megsózzuk és borsozzuk. A felforrósított olajon minden oldalukon néhány percig pirítjuk. Hagyjuk kihűlni, majd összemorzsoljuk őket. A finomra vágott rozmaringlevelekkel ízesítjük.
A felaprított hagymát a vajon üvegesre sütjük. Hozzákeverjük a felengedett, kinyomkodott spenótot, az összezúzott fokhagymát és a tejszínt. Néhány percig együtt pírítjuk, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Hagyjuk kihűlni.
12 darab háromszöget vágunk a tésztából. A spenótos tölteléket elosztjuk a 6 háromszögön. Rászórjuk a halat, és rámorzsoljuk a feta sajtot. Az üres tésztalapokkal lefedjük, és összenyomkodjuk a széleket. Megkenjük őket a felvert tojással, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és 190 fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.