Elkészítés: A húst vágjuk fel nagyobb kockákra. A zöldségeket karikázzuk fel vastagabbra, a krumplit vágjuk nagyobb kockákra, a hagymát pedig negyedeljük fel. A bacont vágjuk kisebb kockákra.
A feldarabolt zöldségeket enyhén sózzuk meg és keverjük össze. A feldarabolt húst ízlés szerint sózzuk, és szórjuk meg őrölt borssal, majd hagyjuk egy kicsit állni. Ezután szórjuk meg a kukoricaliszttel, majd forgassuk alaposan össze.
Egy wokban (vagy serpenyőben) hevítsük fel az olajat, majd tegyük bele a húst, és néha megkeverve süssük pirosra. Amikor már kezd színt kapni, keverjük hozzá a felkockázott bacont, és úgy süssük pirosra.
Az elősütött húst a zsiradékkal együtt tegyük bele egy tepsibe, és szórjuk meg az apróra vágott fokhagymával. Az előzőleg feldarabolt zöldségeket helyezzük a hús köré, majd ízlés szerint szórjuk meg a zsályával és az egész rozmaringgal. Végül öntsük fel a marhahúslevessel, és fedjük le a tepsit fóliával.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten pároljuk kb. 45 percig. Ezután vegyük le a fóliát, és süssük szép pirosra.
Tálaláskor ízlés szerint kínálhatunk mellé még salátát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.