Elkészítés: A marhahúslevest a szokásos módon elkészítjük, majd a levest tésztával és zöldségekkel tálaljuk. Második fogásként a főtt húshoz gyümölcsmártást és pirított burgonyát tálalunk.
A gyümölcsmártáshoz az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk, négyfelé vágjuk, vékonyan felszeleteljük. Kisebb edénybe tesszük a marék meggyel, felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, pici sóval és egy darabka citromhéjjal forrásig főzzük. Közben kikeverjük a tejfölt a cukorral és a liszttel, az almához adjuk, fűszerezzük (pár csepp citromlével is ízesíthetjük).
A krumplit vékony karikára vágjuk, teflon serpenyőbe forró zsiradékra tesszük, sózzuk, borsozzuk, majd puhára pároljuk-pirítjuk gyakori keveréssel.
A levesben főtt marhahúst a mártással és a burgonyával tálaljuk. Kíméletes, egyszerű és finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.