Elkészítés: Két lapot sütünk a leveles tésztából, az egyik tészta tetejét picit bevagdossuk sütés előtt akkora kockákra, amekkora darabokat szeretnénk majd kapni a sütiből, így a kész krémest könnyebb lesz a végén felszeletelni.
A töltelékhez a 4 csomag vaníliás pudingot 2 dl vízben 1 dl cukorral fél órával előbb beáztatjuk. Ezután hozzáöntünk 1 liter vizet, és ezzel állandó kevergetés közben megfőzzük. Felverünk 10 tojásfehérjét kemény habbá 20 dkg kristálycukorral, és a forró töltelékbe kavarjuk, ezután hagyjuk kihűlni, néha átkavarjuk.
Az alsó kisült leveles tésztát betesszük egy magas falú tepsibe, és ráborítjuk a kihűlt habos krémünket, rákanalazunk fél liter felvert tejszínhabot, ezután ráhelyezzük a rácsosra vágott felső részt. Hűtőbe rakjuk, pár óra múlva teljesen megdermed és szépen szeletelhető. Tejszín nélkül is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.