Elkészítés: A mákos piskótához valókat - a tojásfehérje kivételével - összedolgozzuk, óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjehabot, és előmelegített sütőben megsütjük.
A tésztalapok hozzávalóit kevés tejjel összegyúrjuk, majd 2 lapot sütünk belőle a tepsi hátulján. A krémhez a pudingot a tejben megfőzzük, hűlni hagyjuk. A margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
Az egyik tésztalapra rákenjük a krém felét, rátesszük a mákos piskótát, ezt is megkenjük krémmel, majd befedjük a másik tésztalappal (a krém alá kenhetünk egy kis baracklekvárt is). A tészta tetejére is hagyunk egy kis krémet, rákenjük.
Egy lábasban a darabos diót 2 evőkanál cukorral és a margarinnal megpirítjuk, majd ha kihűlt, rányomkodjuk a krémes tészta tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.