Elkészítés: Az élesztőt a lisztbe morzsoljuk, majd a többi hozzávalóval együtt begyúrjuk a tésztát, és 1 órát meleg helyen kelesztjük.
A tésztát kiolajozott tepsibe nyomkodjuk. A ricottát alaposan összekeverjük sóval, borssal, majd kiskanállal apró halmokat teszünk a tésztára. A fügét gerezdekre vágjuk és ráhalmozzuk, a kakukkfüvet rámorzsoljuk, olívaolajjal meglocsoljuk.
200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára, készre sütjük. Melegen a tetejére csurgatjuk a friss mézet, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.