Elkészítés:
1. A spárgát vágjuk néhány centis darabokra, a csúcsokat hagyjuk egészben, majd sós vízben főzzük 5 percig.
2. A vékony szeletekre vágott hagymát pirítsuk meg vajon, majd adjuk hozzá a felcsíkozott spárgát és sonkát.
3. A Barilla Fusilli tésztát bő, sós vízben főzzük „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), szűrjük le, és keverjük össze a spárgából és sonkából készült mártással, majd szórjuk meg reszelt Parmiggiano Reggiano sajttal.
4. Tetszés szerint díszítsük a tálat snidlinggel.
A Barilla Chef tippje:
Ha fedő nélkül, sós vízben főzzük a zöldségeket, megőrzik élénk színüket.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.