Elkészítés:
1. A spárgát vágjuk néhány centis darabokra, a csúcsokat hagyjuk egészben, majd sós vízben főzzük 5 percig.
2. A vékony szeletekre vágott hagymát pirítsuk meg vajon, majd adjuk hozzá a felcsíkozott spárgát és sonkát.
3. A Barilla Fusilli tésztát bő, sós vízben főzzük „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), szűrjük le, és keverjük össze a spárgából és sonkából készült mártással, majd szórjuk meg reszelt Parmiggiano Reggiano sajttal.
4. Tetszés szerint díszítsük a tálat snidlinggel.
A Barilla Chef tippje:
Ha fedő nélkül, sós vízben főzzük a zöldségeket, megőrzik élénk színüket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.