Elkészítés: Megfőzzük forró, sós vízben a tésztát al dentére.
Közben az olajban eltett füstölt kagylót egy serpenyőbe öntjük (ha sima konzerves kagylót használunk, tegyünk alá egy kis olívaolajat), hozzáadjuk a felkarikázott újhagyma fehér és zöld részét, a fokhagymanyomón áttört fokhagymát és a kapribogyót is.
Miután megfőtt a tészta, leszűrjük, a kagylóhoz adjuk, összeforgatjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Semmit nem kell sokáig főzni vagy pirítani, mert a kagyló széteshet, inkább csak jól melegítsük össze!
Reszeljünk a tetejére parmezánt, és már ehetjük is! (:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.