Elkészítés: A vékony füstölt lazacszeleteket tányérokra helyezzük,és a következő tojásos krémet tesszük rá: a tojásokat felverjük villával, és a hagymát apróra vágva olajon megpirítjuk, majd ráöntjük a tojást. Sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük, majd félig lágyan levesszük a tűzről, és villával jól összetörjük. Jó minőségű dijoni mustárral, 2 evőkanál majonézzel, 1 evőkanál tejföllel elkeverjük, és a lazacunkra terítjük.
Száras kapribogyóval kínáljuk, díszítjük.Rozsos, magos bagettel fenséges reggeli. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.