Elkészítés: A csirkemellfiléket vékony csíkokra vágjuk előző este, és a páclébe tesszük, lefedjük, hűtőben érleljük.
A vegyes zöldséghez a zöldségeket megtisztítjuk, és falatnyi darabokra vágjuk. Egy hőálló tálba szórjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, befűszerezzük, öntünk alá 1 dl vizet, majd alufóliával lefedjük, és 1 órán át sütjük 190 fokon. Majd lehúzzuk a fóliát, megkeverjük, és 10 percet pirítjuk még.
A pácolt csirkemellcsíkokat kevés vajon kisütjük, a sült zöldséggel tálaljuk, kevés reszelt sajttal is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.