Elkészítés: A padlizsánokat alaposan megmossuk, a végeit levágjuk, hosszába kettévágjuk. Vékony peremet hagyva kikaparjuk a belsejét, amit összevágunk.
Olajon megdinszteljük a hagymát, majd mehet rá az fokhagyma, a összevágott padlizsán és az összes zöldség. Jól átpirítjuk és fűszerezzük. 10 perc főzés után beleöntünk kevés tejszínt, lehúzzuk a tűzről, és belekeverjük az elhabart tojást is.
Ezt a finom ragut belekanalazzuk a padlizsánokba, tepsibe sorakoztatjuk őket, és kevés vizet öntünk alá. Alufóliával letakarva előmelegített sütőben 20 percig pároljuk, majd levesszük a fóliát, rászórjuk a reszelt sajtot, és visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt szépen rápiruljon.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.