Elkészítés: A sóval (esetleg halfűszerrel) ízesített felengedett halszeleteket hirtelen, kevés olajban kicsit megsütjük. Szorosan tepsibe vagy jénai edénybe fektetjük, és ráöntjük a következő öntetet: a sűrű tejfölben elkeverjük a tojássárgát, a reszelt sajtot, a vágott petrezselymet, metélőhagymát, majd sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük. Más egyéb zöldfűszer is mehet bele, ki mit szeret. A tetejét meghintjük zsemlemorzsával, vajdarabkákat szórunk rá, majd betesszük a sütőbe, kb. 20-25 percre, míg pirosra sül a teteje. Kockákra vágva tálaljuk, körete rizs, burgonyapüré vagy párolt zöldségek.
Mediterrán változata: akár készen vett bazsalikomos paradicsomos szósszal leöntöm, besamelmártással befedem, és szintén zsemlemorzsával, vajdarabokkal megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.