Elkészítés: Az újhagymát szeleteljük fel vékonyra, az olajon futtassuk meg. Adjuk hozzá a vöröslencsét és a sárgaborsót, keverjük össze, öntsük fel a zöldségalaplével. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, őrölt borssal és a curryvel, majd főzzük puhára (amikorra a lencse és a borsó megfő, felszívja az alaplevet, és besűrűsödik).
Vegyük le a tűzről, keverjünk hozzá ízlés szerint apróra vágott korianderlevelet és petrezselyemzöldet.
A formát kenjük ki a vajjal, majd öntsük bele a fűszeres-lencsés sárgaborsót. Csináljunk kis mélyedéseket, és óvatosan üssük bele a tojásokat, majd szórjuk meg egy csipet sóval.
Helyezzük be a sütőbe, és közepes hőmérsékleten süssük 15-20 percig. A sütési idő attól függ, hogy a tojásokat lágyabbra vagy keményebbre szeretnénk sütni...
A sütőből kivéve hagyjuk egy kicsit hűlni, majd szedjük tányérra, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.