Ekészítés: A szárnyakat alaposan megtisztítjuk. Tepsibe tesszük, sózzuk, megszórjuk a ras el hanout fűszerkeverékkel, rácsorgatjuk a mézet, az olajat és a gránátalmaszirupot.
200 fokra előmelegített sütőben először fólia alatt, hogy megpuhuljon betesszük a sütőbe, önthetünk alá egy kevés vizet is. Majd mikor már kezd puhulni, az alufóliát eltávolítva további kb. 15 perc alatt grill fokozaton szép barnára sütjük.
Közben a hajdinához egy lábasban vizet forralunk, amikor forr a főzővizünk, enyhén megsózzuk, és beleöntjük a hajdinát, közepes lángon, időnként megkavargatva kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük, és félretesszük hűlni, célszerű akár egy laposabb tálba önteni, úgy hamarabb kihűl.
A mogyorószemeket félbevágjuk vagy kissé megtörjük, de nem szükséges apróra. A friss zöldfűszereket felaprítjuk. A kihűlt hadinához keverjük a mogyorót és a zöldfűszereket, olívaolajjal és balzsamecettel kikeverjük, végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Langyosan vagy hidegen a mázas csirkeszárnyakkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.