Elkészítés: A lisztet és a korpát összekeverjük, elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzákeverjük a többi alapanyagot. (A fűszerek pontos mennyiségét nem tudom megmondani, én is találomra teszem bele, ráadásul a szokásosnál több fűszert használok - így inkább azt mondom, ízlés szerint.), a joghurtból annyit, hogy összeálljon a tészta. Pár órára hűtőbe tesszük.
Átgyúrjuk, még annyi joghurtot adunk hozzá, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
Zabliszttel megszórt deszkán kinyújtjuk, formákat szaggatunk, kb. 180 fokos sütőben addig sütjük, míg a széle épphogy barnulni kezd, kb. 10 perc.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.