Elkészítés: A tarját 1,5 cm vastag szeletekre vágom. Egy tepsibe a zsírt belekockázom, ráteszem a húst, sózom, fűszerezem, majd mehet rá a többi apróra vágott hozzávaló (hagymák, paprika, paradicsom), majd alufóliával jól lezárom, és 200 fokon kb. 1 óra 20 percet sütöm, ekkor lehúzom a fóliát, és még további 20 percig sütöm.
A rakott zöldséghez a zöldségeket megpucolom, megmosom, és falatnyi darabokra vágom. Sós vizet forralok egy edényben, majd belerakom a zöldségeket, de nem főzöm meg puhára, csak pár percig
roppanósra, ezután leszűröm, és egy kivajazott hőálló tálba szórom.
Fűszerezem, ha szükséges, sózom, majd leöntöm a tejföllel, amiben elkevertem a tojást. A tetejére a reszelt sajtot szórom, és 180 fokos sütőben 35 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.