Elkészítés: A szűzpecsenyéket bepácoljuk, és úgy 30 percig állni hagyjuk. Addig elkészítjük a tésztát: a margarint a liszttel szétmorzsoljuk, beletesszük a tojássárgáját, sót és a fűszereket. Egy pici vizet öntünk hozzá, ha nem állna össze a tészta, tejfölt tehetünk hozzá. Hűtőbe tesszük. A húst egy tepsibe tesszük, és ráöntjük a páclevet egy kis vizzel higítjuk, fóliával letakarva puhára pároljuk. Ha elkészült a hús, kivesszük a tepsiből, lecsöpögtetjük és egy kicsit hűlni hagyjuk. Addig a tésztát kinyújtjuk, és akkora darabokra vágjuk, hogy a húsokat teljesen befedje. A húst rátesszük a tészta közepére és beborítjuk a sonkával, a sajttal majd a tészával, úgy, hogy ne legyen rajta sehol lyuk. Megkenjük a megmaradt tojásfehérjével, és a sütőben pirosra sütjük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.