Elkészítés: Főzünk egy jó húslevest a félbevágott konyhakész galambokból, lassú tűzön, sokáig. A főtt galambok mellehúsát később felszeleteljük.
3 dl sűrű húslevest beforralunk 1 csomag feloldott zselatinnal, s hozzáadjuk az aszút. Formába öntjük, szőlőszemeket teszünk bele, s hűtőben kidermesztjük.
A gombából készítünk egy kellemes pörköltet, amit tejföllel elkeverünk, s botmixerrel pépesítjük. Ha jól dolgoztunk, ez a pürénk.
Tálalásnál középre helyezzük az aszúzselét, mellé a mellszeleteket, s körbeöntjük a rókagombapürével. Természetesen tokaji aszút kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.