Elkészítés: A konyhakész garnélákat meglocsoljuk a citromlével, majd a zúzott fokhagymával és kevés sóval összeforgatjuk.
A bundához a tojásból, a lisztből, csipet sóval és a szódavízzel hígabb palacsintatésztát keverünk, és annyi kókuszreszeléket adunk hozzá, hogy nokedli sűrűségű tésztát keverünk.
A garnélákat megmártjuk a masszában, és forró olajban pirosra sütjük. Konyhai papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot felszívja.
Forrón tálaljuk, édes chiliszószt kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.