Elkészítés: Kirángatjuk a konyhaszekrényből kedvenc keverőtálunkat, habosra verjük benne tojásunkat, összekeverjük a tejjel, szánk íze szerint fűszerezzük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, és a végén jól beledolgozzuk a gesztenyemasszát. Akkor lesz jó, ha formázható, de nem túl kemény (lágyíthatjuk tejjel, erősíthetjük liszttel).
Vizes tenyerünkkel apró gombócokat formázunk belőle, kedvenc magasfalú teflonunkban bőséges mennyiségű olajat hevítünk, és beleszórjuk a gombócokat. Egyszerre csak keveset, mivel gyorsan megdagadnak! Szép pirosra sütjük, és leitatjuk róla a felesleges olajat.
Adjuk pulykasült mellé, de tartárral magában is élvezhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.