A gesztenyekrémhez a gesztenyepürét és a margarint habosra keverjük, majd a tejszínnel lazítjuk.
A grízes krémhez a búzadarát sűrűre főzzük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a vanília őrleménnyel ízesített tejben. Langyosra hűtjük, majd kisebb kockákra vágott margarinnal (amit apránként adagolunk) lazítjuk.
A torta alsó lapját megkenjük a gyümölcsízzel, erre jön a grízes krém fele, majd a gesztenyekrém, végül a grízes krém másik fele, amit vékonyan megkenünk a lekvárral és erre helyezzük a másik tortalapot, amit kissé rányomunk.
Hütőben legalább 1-2 órát állni hagyjuk. A tetejét megszórjuk a kakaóval.
Ünnepi alkalomra saját készítésű marcipánrózsával, levelekkel stb. is díszíthetjük. Tálaláskor a szeletekre tejszínhabot nyomunk, amire rakhatunk főtt gesztenyét, vagy csoki darabokat, vagy akár gesztenyepürét is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.