Az egyszerű gombaleves elkészítéséhez az olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott gombát, majd az egészen összepirítjuk.
Amikor szépen összefonnyadtak, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, megszórjuk őrölt piros paprikával, sóval, ízlés szerint ételízesítővel ízesítjük, és óvatosan összeforgatjuk. Ezután felöntjük vízzel és felforraljuk.
Mikor már szinte minden zöldség megpuhult, hozzáadjuk a kisebb marék csiga tésztát és a simára kevert tejfölt, végül készre főzzük a gombalevest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.