A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, majd falatnyi darabokra vágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd egy lábasban felhevített olívaolajon 2-3 percig pirítjuk. Kiszedjük, és félretesszük.
A kétféle hagymát, a répát és a gombafejeket megtisztítjuk. A fokhagymát átnyomjuk, a többi zöldséget felaprítjuk.
A hússütés után visszamaradt zsiradékhoz hozzáadjuk a vajat, felforrósítjuk, majd kissé megpirítjuk rajta az előkészített zöldségeket. Meghintjük a bögre (2,5 dl) liszttel, és további 1 percig pirítjuk rajta. Azután felöntjük az alaplével, és simára keverjük. A levesbe dobjuk a babérlevelet, beleforgatjuk a húskockákat, és közepes lángon 15 percig főzzük.
A tűzről levéve a tejszín és a tejföl keverékével dúsítjuk a levest, végül megsózzuk és megborsozzuk. A finomra vágott zöldfűszerekkel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.