Elkészítés: A káposztát kb. 10 percig főzzük, majd leveleit leszedjük. A tarhonyát az olajon kicsit megpirítjuk, a szegfűgombát megtisztítjuk, szárát levágjuk, a kalapját összevágjuk nem túl apróra. Összekeverjük a tölteléket, a tarhonyát, a gombát, a tojást, reszelünk bele 1 kis fej vörörshagymát, majd sóval, borssal és paprikával ízesítjük. Beletöltjük a káposztalevelekbe, lábosba tesszük, és felöntjük vízzel. Melléteszünk 1 csokor friss zöldkaprot és savanyítjuk egressel vagy 5-6 érett paradicsommal. Össezfőzzük, majd tejföllel tálaljuk. Aki szereti, könnyű rántást is tehet hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.