Elkészítés: Olajon finomra vágott vöröshagymát pirítunk, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, őrölt fehérborssal ízesítjük, összepároljuk, majd bőven meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.
Besamelmártást főzünk: vajon lisztet hevítünk, tejjel felengedjük, sózzuk, kiforraljuk.
A pirított gombát, a mártás felét és a tojások sárgáját elkeverjük, majd lazán hozzáadjuk a tojások felvert habját.
Abroszra terítünk 3 db réteslapot, rátesszük a tölteléket, feltekerjük. Vajazott tepsibe tesszük, tejföllel megkenjük, reszelt füstölt sajttal hintjük.
190 fokon 20 percig sütjük.
A sajtmártáshoz a maradék besamelmártáshoz tejszínt, fehérbort, krémsajtot, fehérborsot, kis kakukkfüvet adunk, összeforraljuk, majd a megsült rétest ezzel a sajtmártással tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.