Elkészítés: Olajon finomra vágott vöröshagymát pirítunk, hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, őrölt fehérborssal ízesítjük, összepároljuk, majd bőven meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.
Besamelmártást főzünk: vajon lisztet hevítünk, tejjel felengedjük, sózzuk, kiforraljuk.
A pirított gombát, a mártás felét és a tojások sárgáját elkeverjük, majd lazán hozzáadjuk a tojások felvert habját.
Abroszra terítünk 3 db réteslapot, rátesszük a tölteléket, feltekerjük. Vajazott tepsibe tesszük, tejföllel megkenjük, reszelt füstölt sajttal hintjük.
190 fokon 20 percig sütjük.
A sajtmártáshoz a maradék besamelmártáshoz tejszínt, fehérbort, krémsajtot, fehérborsot, kis kakukkfüvet adunk, összeforraljuk, majd a megsült rétest ezzel a sajtmártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.