Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk, előfűszerezzük az említettekkel, kb. 10 percig pihentetjük. Az olajat felmelegítjük annyira, hogy a húsokat gyorsan átforgatva meg lehessen pirítani, majd a husit félretesszük addig, amíg a maradékból (kivéve a tejfölt és lisztet) egy jó gombapaprikást összeállít a szakács; az olajon kicsit megsütjük a felkockázott szalonnát, hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, megdinszteljük kicsit, és beletesszük a gombát, valamint a fűszereket és a bort is. Ekkor az elősütött húsokat visszatesszük a gombapörköltbe, és együtt kb. 30 percig főzzük. Ennyi elég a gombának és a húsnak is. Ekkor a húsokat tepsibe vagy jénaiba érdemes kiszedni, a gombapörköltet behabarni. A husikra a gombás szószt ráöntjük, és kb. 20-25 percre forró sütőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.