Elkészítés: A zúzát és a vöröshagymát apró darabokra vágjuk. A gombát félbevágjuk és felszeleteljük. Egy edénybe olajat öntünk, hozzáadjuk a vöröshagymát, és elkezdjük párolni. Ezután hozzáadjuk az apró darabokra vágott zúzát, tovább pároljuk. Közben ízlés szerint fűszerezzük, majd felöntjük pici vízzel. félpuhára főzzük. Ekkor beletesszük a felszeletelt gombát, jól összeforgatjuk. A gomba enged annyi levet, hogy abban puhára lehet főzni. Ha már teljesen puha a zúza és a gomba is, állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejfölt. Jól kiforraljuk, és pár percig még tovább főzzük, ha szükséges, utánízesítünk. Én tésztával tálaltam, de galuska vagy krumpli is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.