Elkészítés: A velőt hártyáitól megtisztítjuk, és enyhén sós vízben megfőzzük. Ízesíthetjük leveskockával.
A vízből kiemelve a velő felét kockára vágjuk, másik felét szitán áttörjük.
Vajjal, liszttel rántást készítünk, és föleresztjük a főzőlével. Hozzáadjuk az áttört velőt és az előre megpárolt, vékonyra vágott gombát. Újra felforraljuk, kb. 15 percig főzzük.
Tálalás előtt hozzáadjuk a kockára vágott főtt velőt, a tejfölt, citromlevet – finoman összekeverjük.
Meghintjük petrezselyemzölddel, és pirított zsemlekockákkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.