Elkészítés: A paprikákat megmossuk, a magházat kivágjuk, a paprikákat félretesszük egy konyharuhára száradni, amíg a tölteléket elkészítjük.
A felaprított vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, majd a tűzről lehúzva hozzáadjuk a fűszereket és a fokhagymát. Ha friss gombából készítjük a tölteléket, akkor a gombákat alaposan megmossuk vagy megpucoljuk, a tönköket kivesszük. A gombafejeket felszeleteljük, a tönköket apróra vágva szintén felhasználhatjuk. Ezt hozzáadjuk a hagymához és megpároljuk. Ha konzervből készítjük, akkor leöntjük a konzerv levét, és hozzáadjuk a hagymához. Ebben az esetben elég csak kicsit összemelegíteni őket. A konzerv gombát felhasználás előtt szeretem átmosni kicsit, hogy enyhítsem a *konzerv ízt*.
Amikor ez elkészült, a zsemlét kevés tejbe áztatjuk rövid ideig, alaposan kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a gombához. Az egészet jól összekeverjük, és megtöltjük vele a paprikákat, amelyeket egy vékonyan kiolajozott/vajazott tepsibe helyezzük, ha marad töltelék, azt szintén a tepsibe rakjuk.
Előmelegített sütébe toljuk, és kb. 20-30 perc alatt megsütjük 180 fokon. (Amíg a paprikák szépen megsülnek.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.