Elkészítés: A tésztához a 8 tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a darált diót, a lisztet, a sütőport és a tojások felvert habját. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és egy lapos piskótát sütünk, amit kisülve nedves konyharuhára fektetünk, és lazán felcsavarjuk.
A krémhez az egész tojásokat a cukorral gőz felett habbá verjük. A vaníliás cukrot és a margarint kikeverjük, és a kihűlt krémhez adjuk.
A grillázshoz a cukrot serpenyőben megpirítjuk, utána a durvára darált diót hozzákeverjük. Olajozott lapra vagy tálcára kitesszük, késsel feldaraboljuk még langyosan, majd ha már megdermedt, darálón ledaráljuk, és a kihűlt krémhez keverjük.
A tésztát megkenjük krémmel, felcsavarjuk, és kívülről is bekenjük, grillázzsal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.