A lilahagymát apróra vágjuk, besózzuk és néhány percig állni hagyjuk. A koriandert felaprítjuk. Az epret megmossuk, kicsumázzuk és kis darabokra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük az epret, a koriandert és a kicsit kinyomkodott hagymát. Ízlés szerint borsozzuk, meglocsoljuk a zöldcitrom levével és pár csepp olivaolajjal.
A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk sózzuk, borsozzuk.Grillen vagy grill serpenyőben pár perc alatt mindkét oldalukon készre sütjük.Vigyázzunk, hogy ne süssük sokáig, mert könnyen kiszáríthatnak.
Megjegyzés
Mivel egyik salsa recept sincs kőbe vésve, ízlés szerint alakíthatunk az összetevőkön. pl. ha nem szeretjük a koriandert, vagy nem jutunk hozzá, helyettesíthetjük pl. friss petrezselyem zölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.