Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és fóliába csomagolva hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
A szilvát kimagozzuk, felkockázzuk, a szirupos gyömbért lecsepegtetjük és nagyon apróra vágjuk. A szilvadarabkákat megszórjuk cukorral, fahéjjal és az étkezési keményítővel.
A tésztából 2 lapot nyújtunk, az egyikkel kibélelünk egy piteformát, megszórjuk prézlivel, beleöntjük a szilvadarabkákat, rászórjuk a gyömbérkockákat, majd befedjük a másik lappal.
Lekenjük felvert tojással, megszórjuk kristálycukorral, és egy éles késsel *zsebeket* vágunk a tetejére.
200 fokra előmelegített sütőben 10 percet, majd 180 fokon további 40 percet sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.