A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük, és robotgéppel kikeverjük. Ha kissé folyósnak találjuk, akkor egy kis lisztet még hozzáadhatunk.
Az étolajat egy mélyebb lábasban felhevítjük, majd a tésztát egy evőkanállal beleszaggatjuk, és három adagban, lassú tűzön kisütjük a fánkokat. (A fánkok első oldalát fedő alatt, a másik oldalát fedő nélkül sütjük.)
Papírtörlőre szedjük, majd porcukorral meghintjük. Házi baracklekvárral fogyasztjuk.
Megjegyzés
A joghurtos fánk gyorsan elkészül, pillekönnyű és nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.