A gofrisütő alsó és felső sütőlapját egyenletesen beecseteljük egy kevés olvasztott vajjal, majd a készüléket összecsukjuk és felforrósítjuk.
A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Egymás után beledolgozzuk a tojásokat és a rumot, majd beleforgatjuk az étkezési keményítővel és a sütőporral elvegyített lisztet. Végül hozzákeverjük a nem túl sűrű sütőtökpürét.
A szétnyitott gofrisütő alsó lapjának közepére 3 ek masszát merünk. Az összecsukott készülékben a gofrit aranyszínűre sütjük 2-3 perc alatt, majd kivesszük és rácsra tesszük. Ugyanígy adagonként megsütjük a maradék tésztát. Végül a gofrikat még melegen megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.