A citromot forró vízzel alaposan megmossuk, a héját lereszeljük. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojások sárgáját a margarinnal, a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal habosra keverjük.
Beleszitáljuk a lisztet, hozzáöntjük a tejet, és elkeverjük (annyi tejet öntsünk hozzá, hogy a massza ne legyen túl híg). A tojásfehérjét egy csipet sóval és a sütőporral kemény habbá verjük. Óvatosan a masszába forgatjuk, és elkeverjük.
A gofrisütőt bekapcsoljuk, kikenjük margarinnal, és hagyjuk jól felforrósodni. A sütő nagyságától függően 2-4 kanál masszát teszünk bele, lezárjuk, és 4-5 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.