A tejszínből kemény habot verünk, majd a mascarponéval jól kikeverjük.
A karamellát edényben felolvasztjuk.
A tejszínes krém felét elosztjuk a gofrikon, majd meglocsoljuk a karamellával.
Hűtőszekrénybe tesszük, amíg kicsit megkeményedik a karamella. Kivesszük a hűtőből és rákenjük a maradék mascarponés krémet. Végül befedjük a gofri másik felével.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd egyenletesen elosztjuk a gofrik tetején. Betesszük a hűtőbe, hogy jól lehűljön.
Ízlés szerint dísztíthetjük citromfűvel, mentalevelekkel, tejszínhabbal, ribizlivel, vagy bármilyen bogyós gyümölccsel.
Felszeletelve kínáljuk.
Megjegyzés
Nagyon egyszerű és gyors sütés nélkül készíthető desszert.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.