A zöldségeket megmossuk és megtisztítjuk. A répát és a krumplit kis kockákra vágjuk, a cukkinit szeleteljük, a póréhagymát felkarikázzuk. A zellert a külső szálak lehúzása után felszeljük.
Egy nagyobb edényben az olívaolajat felforrósítjuk, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a répát, a burgonyát, a zellert is, aztán egy kicsit pároljuk. A levessel felöntjük, és lefedve kb. 10-12 percig főzzük. Ekkor beletesszük a cukkinit is, és további 5-7 percig főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, valamint a zöld fűszereket. Sóval, borssal ízesítjük, újra felforraljuk, és a reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.