Az újhagymát felvágjuk vastagabb karikákra. A fokhagymát és a bazsalikomot felaprítjuk. A cukkinit legyaluljuk.
A kukoricaszemeket éles késsel, közvetlenül a cső mellett levágjuk a csőről. A paradicsomot ízlés szerint felszeleteljük. Egy wokban (vagy serpenyőben) felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát, megpároljuk.
Pár perc múlva adjuk hozzá a kukoricát és az apróra vágott fokhagymát, majd ízlés szerint megszórjuk a fűszerekkel. Ezután alaposan összekeverjük, és pár percig tovább pároljuk, majd hozzáadjuk a vékonyra gyalult cukkinit. Összekeverjük, majd felöntjük a vízzel, és félig lefedve roppanósra pároljuk.
Amikor a zöldségek már roppanósak, hozzáadjuk az ízlés szerint feldarabolt paradicsomot, majd óvatosan összekeverjük. Pár pillanat múlva levesszük a tűzről, és egészen lefedjük, hogy a paradicsom is megpárolódjon egy kicsit.
Közben a tésztát kifőzzük enyhén sós vízben, majd leszűrjük. A leszűrt tésztát ezután visszatesszük a főzőedénybe, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, megszórjuk egy csipet sóval, és óvatosan összeforgatjuk. Tálaláskor a tányérra halmozzuk a tésztát, majd rákanalazzuk a zöldséges ragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.