Elkészítés: A megtisztított, felszeletelt hagymát egy kicsit megfonnyasztom az olajon. Felöntöm egy kevés vízzel, hozzáadom a leveskockákat, a répát és a borsót, majd hozzáöntöm a vizet. Készre főzöm. Ízlés szerint fűszerezemsóval, borssal, pici pirospaprikával.
A nokedlihez a tojást egy bögrébe ütöm, megszórom liszttel és sóval. Összekeverem. Olyan masszát kell kapjak, ami könnyen szaggatható. Ha túl folyékony, akkor teszek bele még lisztet, ha túl sűrű, akkor kevés vízzel fel kell engedni. Alapanyag hozzáadása után újrasózom. A nokedliket a levesbe szaggatom, majd ha megfőttem, belerakom a petrezselymet és a kaprot. Pár percig főzöm még.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.