Elkészítés: A fagyasztott málnát kristálycukorral leturmixolom, majd szitán átszűröm, az őszibarack konzerv és fél citrom levével, valamint egy kis vízzel és a feldarabolt őszibarackokkal felteszem főni. Adok hozzá kristálycukrot, 2 zacskó vaníliás cukrot, őrölt szegfűszeget és őrölt fahéjat. Amikor kezd melegedni, belelógatok egy málnaízű teafiltert, majd felöntöm vízzel, hogy olyan 3 liternyi legyen.
Amikor elkezd forrni, behabarom úgy, hogy a lisztet és vaníliás pudingport csomómentesre keverem a tejjel, majd beleöntöm a levesbe. Megkóstolom, hogy elég édes-e, ha nem, akkor ízesíem. Amikor újra felforrt, hőkiegyenlítéssel belekeverek 2 dl gyümölcsjoghurtot, készre főzöm.
Hagyom kihűlni, fogyasztásig a hűtőben lakik. Hidegen tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.